SOMMARKURS i risotryck 2023

Välkommen till en utforskande kurs med din kreativitet och trycktekniken risografi i centrum!

Under fyra kursdagar får du jobba med dina original med hjälp av olika material och både analoga och digitala tekniker och sedan jobba experimentellt med våra risografer och alla dess härliga färger. Du får tid att jobba med eget skapande och väljer själv om du vill jobba på flera mindre ”projekt” eller ett större, allt ifrån affischer till en fanzin.

Kursen arrangeras i inspirerande FärgLabbet och RisooPrints tryckstudio som ligger i den tidigare gympasalen med stora fönster och minnen från förr. En vacker plats med grönskande trädgård och nära till sjöar och skog men också promenadavstånd från Sunnes centrum med sina restauranger och kaféer. Kulturella pärlor som Västanå Teatern, Rottneros skulpturpark och Alma Löv konstmuseum finns också att besöka. Värt att boka in ett par extra semesterdagar till att upptäcka Sunne.

Kursdatum: Sön 9 juli – tors 13 juli eller ons 26 juli – sön 30 juli 2023
Kostnad: kr 3500:- (för företag tillkommer moms). Visst material och fika ingår. Lunch på plats kan beställas för kr 350:-/kurs.

Kombinera en semester i Värmland med att prova på att skapa med hjälp av risotryck!

Ladda ner mer kursinformation här.

OBS! Intresseanmälan skickas till info@risooprint.se, sedan får du ett anmälningsformulär via e-post. Mer information, tips och inspiration får du efter anmälan. Hoppas vi ses 🙂