Om oss

RisooPrint är en experimentell studio för design, illustration och risotryck. Vi håller till i FärgLabbet – en vackra, gammal folkskola i tegel i Sunne, Värmland. Med stöd från Kulturbryggan etablerades vår tryckstudio hösten 2018 med mål att sprida kunskap och ge tillgång till den miljövänliga och experimentella trycktekniken risografi i Sverige. Risotryck var relativt okänt i Sverige då … och det ville vi ändra på!

Förutom att förse företag och myndigheter med miljövänliga trycksaker är riso-tryck också en “demokratisk” teknik som inspirerar till kreativitet för olika grupper människor.

RisooPrint

FärgLabbet, Åmbergsvägen 18A
686 31 Sunne
(Visa på karta)

info@risooprint.se
Telefon: +46 70-305 09 13

Följ oss på Instagram och Facebook.

Trycktjänst

Vi arbetar för att illustratörer, konstnärer, formgivare ska upptäcka risoteknikens unika, färgglada uttryck och med vår trycktjänst vill vi vara en generös och kunnig samarbetspartner.

Workshops

Vi arrangerar workshops och kurser för alla sorters människor – amatörer som proffs. Risografen är ett roligt verktyg för att utforska sin kreativitet och experimentera med bild, färg och design.

Design

Vi som arbetar på RisooPrint är själva formgivare, illustratörer och bildkonstnärer och kan också bistå med framtagning av original till broschyrer, affischer, visitkort och annat. Vi ger även ut egna produktioner.

Samarbeta? Hör gärna av dig!